В.Великов-КВ ЕООД – ВИНАГИ С ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Ако се нуждаете от надежден партньор, на когото можете да разчитате винаги за бърза или експресна доставка, качествени продукти, безупречно обслужване, конкурентни цени и професионализъм в строителния сектор, Вашият избор е В.Великов-КВ ЕООД . Ние сме пазарен лидер в продажбата на строителни материали от 1993г.

В.Великов-КВ ЕООД е официален дистрибутор на всички продукти на Баумит България,Мегахим Русе, Боро Теракол София, Вебер Австрия,Крафт Гърция ,Марисан и Колев Русе, Рьофикс, Оргахим Русе, Новол Полша ,Хардекс Полша Адиколор италиански декоративни мазилки и други. Ние сме горди, че редица водещи производители на строителни материали избраха именно нас за търговски партньор. Ако желаете качествени продукти и на други фирми, бъдете сигурни – ще ги намерите в нашите складове, тъй като предлагаме най-доброто на пазара, като са представени всички водещи фирми в бранша.

Широката ни продуктова гама от бои, лакове и строителни материали може да задоволи дори най-претенциозните клиенти. Почти всички нови качествени продукти на българския пазар за строителни материали се предлагат първо от В.Великов-КВ ЕООД. Разполагаме с тониращи системи „Хамелекон“,“Марисан“,“Боро“,“Крафт“,“Рьофикс“ с които можем да тонираме вододисперсионни, алкидни и акрилатни бои ,мазилки и лазурни лакове по различни цветови картели, така просто трябва да ни кажете какъв цвят боя желаете и ние ще го тонираме за Вас. Във склада може да купите всичко, което Ви е нужно, без да Ви се налага да посещавате друг магазин за строителни материали. Така пестите време, пари и усилия.

Нашата формула за успех е проста и ние с удоволствие бихме искали да я споделим с всички наши настоящи и потенциални клиенти. А тя е, че нашият най-ценен актив са нашите клиенти и ние във В.Великов-КВ ЕООД винаги мислим за Вас. Ние правим всичко възможно (а понякога и повече от това), за да удовлетворим Вашите нужди. За да постигнем това, ние трябва да знаем и да разбираме какво желаят нашите клиенти. Затова всички наши служители са отлични специалисти с образование и опит в строителния бранш. Те могат да Ви помогнат и консултират при избора на най-подходящите материали, които са Ви нужни. Всички наши служители са професионалисти, които работят усърдно, за да удовлетворят нуждите на нашите клиенти и дори да надвишат Вашите очаквания, предлагайки най-качествените продукти и услуги, които можете да купите. Ние постоянно обучаваме нашите служители за всички най-нови продукти и услуги, за да гарантираме, че те могат да Ви посъветват за най-подходящия продукт за Вас във всяка една ситуация.

Наясно сме, че комуникацията с клиентите е изключително важна, затова не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси, предложения или коментари. Те ни помагат да Ви предложим по-добри продукти и по-качествено обслужване. Процесът на работа с клиентите започва, преди те да ни посетят на място, така че ако имате предварителни запитвания, просто се свържете с нас, за да можем да Ви помогнем на място и да улесним Вашата работа. Също така, нашите взаимоотношения с клиентите далеч не свършват с покупката при нас. Много клиенти се нуждаят от следпродажбена консултация и помощ, която ние с удоволствие сме готови да предложим. Готови сме да разрешим всички възникнали проблеми и да задоволим Вашите очаквания. Следпродажбените ни услуги са силно развити и правим всичко възможно, за да помогнем на нашите клиенти да постигнат това, което те желаят, когато работят с нас – преди, по време и след продажбата.

Ако все още не сте работили с нас, ще се радваме това да се случи в най-скоро време. А ако сте наш клиент – ще се радваме да Ви видим отново – заповядайте в склада на В.Великов-КВ ЕООД. Позволете ни да се погрижим за Вас и се насладите на любезно и професионално обслужване.