Dekorator Релефна боя

за вътрешно и външно релефно оформление на повърхности от бетон, цимент, итонг, гипсокартон, варо-циментови мазилки и др. материали. Релефът се постига чрез нанасяне на боята с различни видове валяци – мъхести, едропорести и др. Създава се покритие, което оптически коригира неравности по стените. Покритието е с висока атмосфероустойчивост и позволява на стените да “дишат”. Продуктът успешно може да се използва като компонент на цялостна изолационна система за стени, състояща се от стиропор, мрежа, шпакловка и релефна боя..

Класификация

  • Продукт на водна основа
  • Свързващо вещество – водоразредима полимерна емулсия
  • За екстериорна и интериорна употреба
  • Цветова гама: Бяла

Начин на употреба: Боядисваните повърхности се почистват от стари мазилки и се обезпрашават. Нанася се в два слоя, като при нанасяне на първи слой боята се разрежда с вода до 30%. След изсъхването на първи слой (2-3 часа) се нанася втори слой релефна боя с едропорест валяк. Работи се при температура не по ниска от 50С. Инструментите се измиват с вода веднага след края на работата

Разреждане: Продуктът се доставя готов за употреба. При необходимост се разрежда 5-10% с вода.

Разход:  0.5 – 1.5 kg/m2

Съхнене: 2-3 часа при 20°С

Съхранение: Съхранява се в сухи и закрити складови помещения, защитени от преки слънчеви лъчи. Да се пази от замръзване.

Срок на съхранение –24 месеца от датата на производство

Производител:

more

Подобни продукти