НАНОГРУНД® дълбокопроникващ грунд с нано частици

Свойства

  • голяма дълбочина на проникване
  • изравнява водопопиването
  • хидро и мразоустойчивост
  • устойчив на мокро триене и миене
  • лесно полагане
  • запечатва праха

Предназначение

НАНОГРУНД® е концентриран грунд с нано частици и голяма дълбочина на проникване, който запечатва оптимално всички фино порести повърхности, като всички видове вароциментови и варопясъчни мазилки, циментово-влакнести плоскости, плочи от гипс и гипскартон, варовик, тухли, бетон, газобетон,  както и леко изсоляващи и песъчливи, но здрави основи. Почти без мирис, което го прави много подходящ за работа в обитаеми помещения и складове за хранителни изделия. За вътрешно и външно приложение.

Фините нано частици проникват в макро и микро порите на повърхността и я заздравяват и запечатват в дълбочина, изравнявайки нейното водопоглъщане. След изсъхване заздравява грундираната повърхност и повишава нейното влагоотблъскване. Особено се препоръчва за грундиране на гипскартон, гипсфазер и основи върху които ще се монтират топлоизолационни системи.

Всички силно поглъщащи повърхности (анхидритни замазки, газобетон, гипсови плочи, гипсова шпакловка и др.) трябва да се грундират с ПОРОГРУНД® ГРУНД ЗА ПОРЬОЗНИ ОСНОВИ най-малко 4-5 часа преди полагането на замазка или лепенето на облицовка. Дървени или гладки и силно полирани повърхности с минимално водопоглъщане (мозайка, стари плочки, фибростъкло и др.) следва да бъдат грундирани с ТЕРАКОНТАКТ® КОНТАКТЕН И СВЪЗВАЩ ГРУНД.

Опаковка

Полиетиленова кофа от 1 кг, 5 кг.

Производител:

more

Подобни продукти