ТЕРАФЛЕКС® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА

Свойства

  • подобрена твърдост на повърхността
  • висока еластичност и устойчивост на напукване
  • добро сцепление към основата
  • силно паропропусклива
  • за слоеве с дебелина 2-5 мм
  • за запълване на канали и неравности

Предназначение

ТЕРАФЛЕКС® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА е предназначена за тънкослойно еластично шпакловане и изглаждане на вароциментови и бетонови повърхности и основи от газобетон, гипсокартон и гипсофазер, всички видове хастарни мазилки, тухлени зидарии и др. Подходяща е като изравнителен слой върху грапави и неравни вароциментови, саниращи и топлоизолационни мазилки, преди нансяне на структурни мазилки и бои.

Високата модификация на шпакловката позволява нейното нанасяне на тънък слой (от 2 до 5 мм). Покритието, направено с нея се отличава с голяма еластичност, устойчивост на напукване и здравина. Препоръчва се при повърхности с монтирано стенно отопление. За вътрешно и външно приложение, както и в помещения с постоянна влага.

Повърхността, върху която е нанесена ТЕРАФЛЕКС® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА става перфектно гладка и чисто бяла, така че няма нужда от боядисване. След изсъхване, шпаклованата повърхност може да бъде боядисвана с вододисперсионни или органични бои. При боядисване в светли цветове намалява разходната норма на боята до 30%.

За фино шпакловане на стени и тавани на закрито и получаване на извънредно гладки повърхности, се препоръчва използването на супер фината гипсова шпакловка ТЕРАФЛЕКС® БЯЛ САТЕН.

Опаковка

Хартиени торби от 5 кг, 10 кг, 25 кг.

Производител:

more

Подобни продукти